YALİHUYUK.COM KURUCULARI YALIHÜYÜK’TE BULUŞTU

featured

Yalıhüyük.com Haber sitemizin iki değerli ismi ,kurucusu ,Oktay Yıldız ve  Mustafa Yıldız ile  birlikte Belediye Başkanı Hasan Koçer ile  haber sitesi hakkında  kısa bir değerlendirme yaptık.

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve  gelişerek haberleri objektif bir şekilde İlçe dışında ki Yalıhüyüklere ulaştıran Yalihuyuk.com sitesinin iki görünmeyen kahramanı ,kurucusu; Oktay ve Mustafa Yıldız Kardeşler Bayram nedeniyle geldikleri Yalıhüyük’te kısa bir söyleyişi ve değerlendirmede bulundu.

İlçe  Belediye  Başkanı Hasan Koçer’inde katıldığı  söyleyişide konuşan Başkan Koçer;’İlçemiz’deki haber alma fırsatı veren ,Yurt dışındaki hemşerilerimizle bizleri buluşturan ve  İlçemizin tanıtımını yıllardır bir misyon olarak üstlenen Yalıhüyük.com kurucuları Oktay  Beye ve Mustafa beye teşekkürlerimi sunarım.’’dedi.

Yalıhüyük.com  haber sitesi kurucusu Oktay Yıldız’da bu projenin 2003yılında başladığını belirterek;2003 yılından bugüne 14 yıl geçmiş.Sitemiz her geçen güngelişerek yayın hayatını sürdürüyor.Bu süreç içerisinde çok güzel arşivlere sahip olduk.Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.’’dedi.

Haber sitesinin diğer kurucularından Operatör  Doktor Mustafa Yıldız’da böyle bir  projenin içinde olmaktan çok mutluyum.İşimiz nedeniyle  İlçe dışında olmamız,İlçemizde gelişen olayları izlemek bu site sayesinde gerçekleşiyor.Bayram süresinde görüşemediğimiz dostlarımızın geçmiş Ramazan  Bayramlarını kutluyorum.’’şeklinde Konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALİHUYUK.COM KURUCULARI YALIHÜYÜK’TE BULUŞTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!