81 ENGELLİ ARAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

featured

81 adet akülü engelli aracı Karatay Belediyesi ile Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen törenle önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine hediye edildi.Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer’inde katıldığı törende 5 adet akülü engelli aracı  Yalıhüyük’te bulunan engelli ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Karatay Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen akülü araç dağıtım programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı 81 adet akülü engelli aracı Karatay Belediyesi ile Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen törenle önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine hediye edildi.

Karatay Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen akülü araç dağıtım programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer,AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Tabipler Odası Konya Şube Başkanı Dr. Seyit Karaca, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük, Konya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı Suat Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, engelliler ve engelli aileleri katıldı.

Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer;Hemşehrimiz İsmail Aktaş bey ve bağlı bulunduğu derneğin sadece İlçemize değil Konya  Bölgesine büyük katkıları oldu.Kendisi ile iftihar ediyoruz.Allah razı olsun.İlçem ve şahsım adına kendisine teşekkür ederim.Rabbim böyle hizmeti herkese nasip etsin.’’diye konuştu.

Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Aktaş vakfın 2012 yılında Konya’nın değerlerini tanıtmak ve Konya’yı Hollanda da yaşatmak için kurulduğunu belirterek; 2016 yılında da 78 akülü engelli aracının ihtiyaç sahiplerine ulaştı. 2017 yılında da Vakıf olarak temin ettikleri 81 adet akülü engelli aracını Karatay Belediyesi’nin katkılarıyla engellilere ulaştırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
81 ENGELLİ ARAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!