BAŞKAN KOÇER’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan  Koçer, mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti bugün laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olmanın sağladığı güçle çağdaş dünyada yerini alan, milletimizin fazlasıyla layık olduğu parlaklıkta bir geleceğe doğru hızla yol almaktadır. Çağlara medeniyet mührünü vuran milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl bir var olma şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Her ne kadar bu ilerleyişimize zaman, zaman kirli yüzünü gösteren çeşitli şer odakları engel olmaya çalışsa da, bu kötü emellerine tarihte hiç ulaşamadılar ve bundan sonrada ulaşamayacaklardır.

3 bin yıllık devlet geleneği ve 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimiz aziz milletimizin ortak eseridir. Devletimizin temelleri atılırken ‘Milli İrade’ esas alınmıştır. Devletimizin bekası da ‘Milli İrade’ ile sağlanacaktır. Bizler gelecek nesillerimize her yönüyle gelişmiş bir Türkiye bırakmanın tek yolunun Cumhuriyet olduğunun bilinciyle, el ele kenetlenerek bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize ve köklü medeniyetimizin bize kazandırdığı değerlere sahip çıkmalı, bu konuda üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmeliyiz.

Bu nedenle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı münasebetiyle yaşadığımız gurur ve heyecanın hat safhaya çıktığı bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla tebrik eder, saygılar sunarım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!