YALIHÜYÜK AK PARTİ YENİ İLÇE BAŞKANI SEYFEDDİN PİŞKİN OLDU

featured

Ak Parti Yalıhüyük 6. Olağan  kongresine  tek liste  halinde girildi.  İlçe  Başkanlığına Seyfeddin Pişkin seçildi.

Ak Parti Yalıhüyük 6. Olağan  kongresi  Belediye düğün salonunda Konya  Milletvekili Abdullah Ağralı ,İl yöneticileri , Belediye  Başkanı Hasan Koçer,Çevre  İlçe Belediye  Başkanları ,İlçe teşkilat yöneticileri  ve partililerin katılımı ile gerçekleşti.

Divan’a Konya  Milletvekili Abdullah Ağralı,İl yöneticilerinden Yavuz  Selim Özkan,Gençlik Kolları İl yönetiminden Kemal Sayıcı,İlçe gençlik kolları başkanı Mehmet  İnce,İlçe Kadın kolları  Başkanı Hacer Atalay  Yılmaz dan oluştu.

Açış konuşmasını Mevcut  Başkan Mustafa Sezer  Yaparken Çalışmaları  hakkında bilgi verdi.Yeni seçilecek başkana  başarılar diledi.

Divan Başkanı seçilen Ak Parti  Konya  Milletvekili Abdullah Ağralı konuşmasında;’’ Kurucu  Genel  Başkanımız Cumhur  Başkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan’nın isteği  üzerine  yeniden  yapılanmak için çalışıyoruz.Teşkilatlarımızda yenilenme  kaçınılmaz.Hangi  görevde olursak olalım,görevimizde layıkıyla çalışmak zorundayız.’’dedi.

Dünyadaki ve Ortadoğuda yaşanan gelişmeleri  de değerlendiren  Ağralı;’’Son dönemlerde oynan oyunları hep birlikte  görüyoruz.Müslüman dünyasına  Haçlı zihniyetinin oynamak istediği oyundur.Burada sorun Düşmanın güçlü olması değil Müslümanların bir olamayışıdır.Müslümanlara en büyük liderliği Türkiye yapıyor.Bu gün bu coğrafyada ilk defa  bir  partinin  kaderi, bir  ülkenin kaderi  ile bir  ümmetin  kaderi bu kadar  örtüşür.Biz sadece Ak Parti teşkilatının mensupları değiliz.Biz bir davanın  temsilcileriyiz.Çalışmalarımıza  bu sorumluluk içerisinde  bakıyoruz.Üzerimize düşeni yapmamız bizim kendi  imtihanımızdır.Biz  bu davadan  taviz vermeden hep beraber geçmişte  çok büyük hizmetler verdik.İnanıyorum ki yine bu Ülkemize  karşı  bu coğrafyaya karşı çok daha büyük sorumluluklarımız var inşallah yeni dönemde  hep beraber bunları gerçekleştireceğiz.

Daha sonra  Kürsüye  Başkan  adayı olarak  gelen  Seyfeddin  Pişkin;’’Devraldığım bu Bayrağı daha ilerlere götürmek için canla  başla  çalışacağım.Hiç bir  kimseyi ayırt etmeden Ahmet  Mehmet  için değil,İlçem  ve Ülkem için hizmet etmenin sözünü veriyorum.Bu güne  kadar Ak davaya hizmet vermiş ,emek vermiş,gönül vermiş  tüm büyüklerime teşekkür ediyor.Başarı ile İlçe  Başkanlığı görevini sürdürmüş olan  Mustafa Sezer Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim .’’dedi.

Belediye  Başkanı Hasan Koçer’de Ak Parti  6. Olağan  kongrenin  İlçe ve Ülkeye  hayırlar getirmesini dileyerek başlayan konuşmasında ;Göreve gediğimizden bu yana İlçe  teşkilatlarımzla  büyük  bir uyum içinde  çalıştık.Belediyemizin  hizmetleri ortada.12,5 Milyon Tl yatırımla İlçemizin çehresi değişti.Bu  projelerin hayata geçmesinde  Büyükşehir  Belediye  Başkanımız Sayın Tahir Akyürek,Bölge  Milletvekillerimize,Meclis  üyelerimize,İlçe teşkilat mensuplarına, Muhtarlarımıza teşekkür ederim.Bu gün de gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan kongremizin İlçemize,Ülkemize hayırlar getirmesini  temenni ederken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde  büyük bir şerefle  yürüttüğümüz Belediye  Bakanlığımızı İlçe  Başkanımız,Meclis  üyelerimiz ve tüm halkımızla daha büyük  hizmetler  üretmek için var gücümüzle  çalışacağımızın bilinmesini istiyorum.’’dedi.Konuşma sonunda Eski Başkan Mustafa Sezer’e Plaket verdi.

Yönetim şu isimlerden  Oluştu;

İlçe  Başkanı  Seyfettin Pişkin,asil üyeler;Rafet  Diker,Mehmet  Gözel,Mustafa Aygün,İlhan Ayan,Süleyman Alkan  Ahmet  Özçelik,Feridun  Çelik Harun Ünsal, Gönül  Ceran  Mehmet Demir

Yedek  üyeler;Selahattin  Özdemir Osman  Karagöz,Yusuf  Pişkin,Adem Pişkin,Bünyamin Arıcı Eşref  Pişkin

İl  delegleri asil  üyeler:Seyfettin  Pişkin  Mustafa Sezer,Hasan  Koçer ,Hacer  Atalay,Yılmaz,Mehmet  İnce

Yedek üyeler:Gönül  Ceran  Süleyman  Ceran,İlhan  Ayan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK AK PARTİ YENİ İLÇE BAŞKANI SEYFEDDİN PİŞKİN OLDU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!