MUAY THAİ SPORCULARIMIZIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

featured

Yalıhüyük İlçe  Emniyet Amirliğinde Polis  Yuğfer  Kozan’ın oğlu Dursun Ali Kozan Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda 3. Oldu.

Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda büyük başarı kazanan Seydişehir sporcuları, Avrupa ve Dünya şampiyonasına gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

13-18 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 1 Altın, 2 Bronz madalya kazanan Belediye Spor Kulübü Muay Thai sporcuları, hedeflerini büyüterek önce Avrupa, sonra Dünya Şampiyonasına katılmak istiyorlar.

Antalya’da ki Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir’i temsil eden 15 sporcudan altın madalya kazanan Mustafa Tunahan ÇAKIR, bronz madalya kazanan Dursun Ali KOZAN ve Büşra TUNÇ başarıları ile ilçemizi onurlandırmışlardır.

Ercan Özhan Gençler ve Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda 3. olan Dursun Ali Kozan:

“Arkadaşlarımızla beraber Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu başarımızda başta velilerimizin, Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın, Antrenörümüz Serkan Yıldız ve eşinin büyük emekleri var. Bu değerli büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MUAY THAİ SPORCULARIMIZIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!