71 YIL SONRA DUYDU

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının hane ziyaretleri esnasında Yalıhüyük Yukarı Mahalle de ikamet eden Alp Bozdemir’in doğuştan buyana duyma sorunu olduğu tespit edildi.

İlçe Kaymakamı Yakup Güven’in talimatları ile Vakıf Müdürlüğü tarafından sağlık taramasından geçen Alp Bozdemir(71) yapılan muayenesinin ardından işitme cihazı takılmak suretiyle duyabileceği raporları alındı.

Bunun üzerine Kaymakamlık Alp Bozdemir için temin ettiği Kulakçık sayesinde 71 yıl sonra duymaya başladığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz ;’’Kaymakamımızla hane ziyaretleri sırasında tespit ettiğimiz Alp Bozdemir’in duyma sorunu yaşadığını tespit ettik. Kaymakamımız Yakup Güven’in talimatları ile İşitme ve rehabilitasyon merkezine götürdük. Yapılan tetkikler sonucu alınan raporda Bozdemir’in duyabileceği raporunu aldık. Kaymakamımızın talimatları doğrultusunda Vakfımızca İşitme cihazı aldık. ’dedi.

Konuşma güçlüğü çeken Alp Bozdemir ise doğuştan buyana duymadığını ifade ederek; Yaşantım çok zor oluyordu. Kimse bana iş vermiyordu. Kaymakamımız sağ olsun bizi doktora gönderdi. İşitme cihazı aldık. Şimdi duyuyorum. Dünyam değişti ’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
71 YIL SONRA DUYDU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!