YALIHÜYÜK’TE TOKİ KONUT İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

featured

TOKİ tarafından Türkiye’nin yöresel mimarideki örnek projelerinden biri olan Yalıhüyük, Ahırlı ve  Bağlı mahallesi  Akkise’de yapımına başlanan TOKİ konutları inşaatı başladı.

Yalıhüyük Toki Konutlarında %10 luk bölüm tamamlandı, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, Belediye meclis üyeleri Yalıhüyük’te yapımına başlanan 59 Toki konutu ve Ticaret merkezi inşaat çalışmalarını incelemek üzere Sahil Yolu Caddesi de bulunan şantiye alanına gittiler.

Şantiye şefi Tuncer Bıçakçı’dan TOKİ konutları ve Ticaret merkezi çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Koçer ve beraberindeki heyet inşaat alanını gezdiler.

Başkan Koçer Yaptığı açıklamada; ’Uzun Yıllar Konut sorununu çözeceğini düşündüğümüz Toki konutlarına ilgi her geçen gün artıyor. Yalıhüyük tarihinde ilk kez Toki konutlarına kavuşacak.

Yerleşim yeri arsa sıkıntısından dolayı Gurbetçilerimiz diğer illerden arsa ya da ev alıyordu. TOKİ projesi ile bu durumu değiştireceğimizi umuyoruz.

Konutlar 600 iş günü sonra tamamlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında Sahil yolunda prestij caddesi olarak da tanımladığımız bu yer çok güzel bir hal alacak. Konutlarımızdan Suğla gölü ve Toros dağları manzaraları ile cazibeli bir yer olacağını düşünüyoruz. Projenin yapılmasında Toki Genel Müdürlüğüne Konya Milletvekillerimize, İl Başkanlığımıza İlçe Başkanımıza Belediye Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Toki Konutlarımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ’dedi.

İlçe  Başkanı Seyfettin Pişkin’de konuşmasında İlçemizde  İlkez bir  Toki konutu yapılıyor.Genel  Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın açtığı bu yolda Ak Partinin Milletvekillerimizin desteği, Belediye  Başkanımız Hasan Koçer Beyin ve Meclis üyelerimizin yoğun çalışmaları sonucu böyle güzel  projeleri ilçemize  kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’dedi.

Yalıhüyük Sahil yolu caddesi üzerinde bulunan Toki Konutları zemin artı üç kat üzerinden planlanarak talebe bağlı olarak 3+1,2+1 şeklinde yapılacağı ve asansörlü olacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE TOKİ KONUT İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!