ARAT REFERANDUM ÇALIŞMALARI İÇİN YALIHÜYÜK’E GELDİ

featured

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat, , İl Başkan Yardımcıları Nurettin Akmeşe ve Hayati Arık, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu İlçe ve bölge koordinatörleri, referandum çalışmaları kapsamında Yalıhüyük ilçesini ziyaret etti.

Yalıhüyük’te İlçe  yönetimi, Belediye  Başkanı ve partililer tarafından karşılanan Arat ve beraberindeki heyet İlçe  halkı ile buluşarak referandum için destek istedi.

Partililere , “16 Nisan akşamı ‘Evet’ten yana hiç tereddüdümüz yok” İlçelerde parti teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Musa Arat,Tüm  İlçelerde evet desteği için dolaştıklarını belirtti.

Arat;’’ Vereceğimiz ‘Evet’ler, akıtacağımız terlerle bereketlenecek. ‘Evet’ oyları en yükseğe çekilmiş bayrak gibi Konya’mızı zirveye taşıyacak. Şunu açık bir dille ifade edeyim. ‘Evet’in oranı konusunda bir endişemiz yok. Yani 16 Nisan akşamı bu değişiklik, yüzde 50’nin üzerinde bir oranla milletimizin de onayından geçmiş olacak. Bu konuda hiçbir tereddüdümüz yok. Ancak bizler, Konya’nın en yüksek desteği vermesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe  Başkanı Mustafa  Sezer ve  Belediye  Başkanı Hasan Koçer, Yalıhüyük olarak  biz çalışmalarımızı en üst düzeyde sürdüyoruz.16 Nisanda Devletimiz için Milletimizin geleceği için en yüksek oranda evet oyunun çıkacağından kuşkunuz olmasın. ’diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ARAT REFERANDUM ÇALIŞMALARI İÇİN YALIHÜYÜK’E GELDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!