Yalıhüyük’ün dünyaya açılan penceresi

featured

Yalıhüyük'ün ilk ve tek internet kafesi, Yalıhüyük'ün dünyaya açılan penceresi olmaya devam ediyor…

İlçemiz halkının büyük çoğunluğunun gurbette yaşıyor olması nedeniyle, ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin yakınları ile irtibatları genelde kopuk olmaktaydı. Telefon görüşme maliyetinin yüksek olması ve günümüzün trendi görüntülü olmaması bir eksiklikti.

Buna bir çözüm bulabilmek ve birbirleriyle sık sık görüşme imkanı sunabilmek, ayrıca ilçemizde yaşayan insanların teknolojiden uzak kalmalarını önlemek amacıyla, ilçemiz halkına hizmet verebilmek üzere YAĞMUR İNTERNET CAFE olarak bir ilke imza atılmış bulunulmakta.

Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız İbrahim Özdemir: '' Bu sayede Yalıhüyüklüler, yakınlarıyla karşılıklı görüşüp konuşma imkanına sahip olduğu gibi,  gelir düzeyinin düşük olduğu ilçemizde insanlarımız çok daha ucuza ve geniş imkanlarla yakınlarıyla diyalog kurabilmektedirler. İlçemizde açılmış olan internet kafe çok geniş kapsamda halkımıza hizmet vermektedir. İki bölümden kurulu olan internet kafe 26 PC ile oyun ve internet bölümü olarak hizmet vermektedir. Ayrıca öğrencilerin de yıllık ödevlerinde yardımcı olunmaktadır'' dedi.

Bizler de bu yürekli girişimi kutluyor, insanlarımıza faydalı olmasını diliyor ve YAĞMUR İNTERNET CAFE' ye çalışmalarında başarılar diliyoruz.

  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ün dünyaya açılan penceresi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!