Eğitim destekçilerine teşekkür

İlçemiz Eğitim Kurumları'na maddi manevi desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan kurum ve şahıslara açık teşekkür…

Image 

İlçemiz okullarının uzun yıllardır kış aylarında çekilen yakıt sıkıntısı nihayet büyük ölçüde çözüme kavuşmuştur. İlçemiz Merkez İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrenciler daha sağlıklı bir ortamda eğitim göreceklerdir.

İlçemiz Eğitim Kurumları'na maddi manevi desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan, bunun yanında İlçemiz Merkez İlköğretim Okulu'nun kalorifer sisteminin sıvı yakıttan katı yakıta dönüştürülmesinde 3.000 YTL katkıda bulunan Belediye Başkanı Sayın Hasan YİĞİT ve Meclis üyelerine, 1.000 YTL destek veren İstanbul'daki Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Sayın Esat GÖZEL ve üyelerine, ayrıca geçtiğimiz yıl da yakıt için 1.000 YTL katkı veren Konya Kunduracılar Pazarı'nda milli gururumuz olan işadamı Mustafa SEVİNÇ’e çok teşekkür ederiz.

Geçtiğimiz yılda "Eğitime % 100 Destek Kampanyası" çerçevesinde İlçemiz Merkez İlköğretim Okuluna 21 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuarı kurulmasını sağlayan Hyundai Assan'da yönetici olarak görev yapan değerli hemşehrimiz Harun KARAGÖZ’e de ayrıca teşekkür ederiz. Harun KARAGÖZ le bu konuda irtibat kurmamıza vesile olan İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Mehmet ESER’e de teşekkür ederiz.

Eğitime yapılan yatırımın, insana yapılan yardım olduğunu ve meyvelerinin uzun vadede alınacağını bilen bu saygı değer insanların her zaman yanımızda olmasını temenni ediyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve Yalıhüyük’te görev yapan eğitim çalışanları, bu tür eğitim gönüllüsü insanlara her zaman minnet duymaktadır ve teşekkür etmektedir.

Bu tür yardım ve yaklaşımlarda Yalıhüyüklü olan tüm insanların ve derneklerin de imkanları ölçüsünde katkılarını arzu ediyoruz…

Haber: İbrahim ÖZDEMİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Eğitim destekçilerine teşekkür

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!