23 Nisan hazırlıkları sürüyor

Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Yalıhüyük’te de 23 Nisan çalışmaları tüm hızıyla sürüyor…

 Image

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 87.Yıldönümü kutlama çalışmaları büyük bir coşkuyla devam ediyor.

23 Nisan, esarete mahkum edilmek istenen milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünü tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Destansı bir milli mücadele sonucunda kazanılan Ulusal Bağımsızlığın ifadesi olan 23 Nisan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edilmiştir.

Çocuklara hediye edilen tek bayram olan 23 Nisan, her ulustan çocukların sevgi ve dostluk duygularıyla kaynaştığı evrensel bir bayram haline gelmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya da hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, Egemenliğin ilan edildiği anlamlı gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin güvencesi çocuklar için bir şenliktir. Türkiye bu bayramda bütün dünya ya çocuk yüzü kadar saf ve temiz bir barış mesajı vermektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 87 yıl önce bu ülkenin kurucusu olan Atatürk’ten aldığı emaneti büyük bir azim ve kararlılıkla korumayı sürdürecektir. Meclisimiz milletimizin bağımsızlık ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisandan ilham ve güç almaya devam edecektir.

Bu kavramın bilinci içerisinde olan çocuklarımız da önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 87.Yıldönümünü daha büyük bir coşkuyla kutlayabilmek için şimdiden çalışmalara başlamıştır.

Haber : İbrahim ÖZDEMİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
23 Nisan hazırlıkları sürüyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!