Başkan, Avrupa gezisini değerlendirdi

featured

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Yiğit Almanya gezisini değerlendirdi…

  

Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşayan Yalıhüyüklü vatandaşların bir araya gelerek kurmuş oldukları 165 metrekare alanda bulunan üç katlı dernek binasının açılışı için davet edilen Belediye Başkanı Hasan Yiğit Almanya izlenimlerini sitemize şöyle anlattı: „Nürnberg Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Sayın Sinan Albayrak’ın daveti üzerine yine Almanya’nın Nürnberg Şehrinde bulunan derneğin açılışına katıldım. Nürnberg Konsolosluğu Dernekler Federasyonu yetkilileri, Sturtgart’da bulunan Av. Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Ramazan Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ve burada yaşayan hemşehrilerimizle birlikte üç katlı hizmet binasının açılışını yaptık. Bu açılışta hemşehrilerimizin yaptığı bu birlik ve beraberlik karşısında gurur duydum.Yurtdışındaki insanımızın böyle onurlu bir birliktelik için kurdukları derneğe destek amaçlı katıldım” dedi. Dernek faaliyetleri içerisinde tüm hemşehrilerine verdikleri mesaj olarak da konuşan başkan Yiğit: ”İnsanımızın 40 yıla yakındır Avrupa’da olmaları dolayısı ile iki medeniyet arasında zorluk yaşadıklarını biliyoruz. Bunun için kendilerine buna benzer faaliyetlerin devamı konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Değişik şehirlerden gelerek burada bulunan Nürnberg derneğine  katkıda bulunan burada işyeri sahibi hemşehrilerimizin desteğini görmüş olmak bizleri olduk ça mutlu etmiştir” dedi. Almanya’ya gidiş amacım ne maddiyat ne de siyasidir. Ben bütün Yalıhüyüklülerin Belediye Başkanıyım. Ben herkesi kucaklıyorum. Kesinlikle popilist bir yaklaşım içinde olmadım olmayacağım” dedi.

Başkan Hasan Yigit gezisi esnasında bütün hemşehrileri ile Yalıhüyük için ileride neler yapabilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Yalıhüyük Derneği Başkanı Sinan Albayrak’ın da Yalıhüyük için ileriki zamanlarda çeşitli projelerinin olduğunu Yalıhüyük için ne gerekiyorsa güçleri oranında yardımcı olmak istediklerini söylediğini belirtti.

Hasan Yiğit son olarak verdiği bilgilerde ise Yalıhüyük Belediye Başkanı olarak gittiği Avrupa gezisinde hemşehrilerinin göstermiş olduğu yakın ilgiden oldukça memnun olduğunu hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Hepsine iş hayatında üstün başarılar dilediğini belirterek saygı ve sevgilerini iletttiğini bildirdi.

Haber: Fatih ATALAY

Başkan Hasan Yiğit'in Nürnberg'de yaptığı konuşma (İki bölüm halindedir): 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Başkan, Avrupa gezisini değerlendirdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!