Yalıhüyük’te öğrenciler ödüllendirildi

featured

2006-2007 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Öğrenciler iki sevinci birden yaşadı…

2006-2007 eğitim ve öğretim yılı sonu bugün sona erdi. Yalıhüyük İlçesi'nde bulunan Çok Programlı Lise ve Merkez İlköğretim okulu'nda öğrencilere karneleri verilirken İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ın desteklediği bir proje ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  vakfından sağlanan kaynak ile öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tavsiyeli çeşitli kitaplar verildi. Ders yılı sonu verilen bu kitaplar başta 100 temel eser olmak üzere ÖSS ve OKS yönelik olduğu belirtiliyor.

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi ve Merkez İlköğretim okulu'nda iki ayrı program düzenlendi. Kitap bayramı şeklinde geçen bu programda öğrenci ve öğrenci velilerine hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç şu bilgileri verdi: "Eğitim ve öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz.

 

Bugün karnelerle birlikte sınıf seviyesine göre her öğrenciye ÖSS ve OKS'ye yönelik çeşitli kitaplar vereceğiz. İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Abid Öztoprak’ın destekleri ile yine ilçe Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfından sağlanan kaynakla bu kitapları öğrencilerimize dağıtacağız." dedi. Kitap dağıtma amaçlarının öğrencilerin yaz tatilinde sınavlara hazırlanması hem de okuma alışkanlığının kazandırılması hedeflendiği belirtiliyor.

Daha sonra Çok Programlı Lisesi'nde okul birincisi olan Emine Özcan ve İlköğretim Okulu birincisine karne ve takdir belgesini İlçe Milli Eğitim Müdür İhsan Koç verirken, yine başarılı olan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hüseyin Özdemir’e takdir belgesini Garnizon komutanı Abdullah Gülen, bütün derslerindeki notları 5,00 olan öğrenci Rabia Büşra Çelik’e takdir belgesini ilçe Tapu Sicil Müdürü Hasan Koçer verdi. Program, öğrencilere dağıtılan kitaplardan sonra sona erdi…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te öğrenciler ödüllendirildi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!