İzciler kampta

featured

Seydişehir İzci Komitesi'nin organize ettiği kamp Kuğlu Park'ta yapıldı…

İzci lideri Şahin Tanyeri nezaretinde 9 Kişilik izci lider ve 40 kişilik öğrencilerden oluşan izciler kuğluda izci kampı kurdular. İki gün sürecek pampta öğrencilerin okullarında gördüğü İzcilik ile ilgili teorik bilgileri bu kamp esnasında uygulamalı olarak tanımış olacaklar. Kuğlu parka sabah saatlerinde gelerek kapm çadırı kurdular.

Kampın yapıldığı ilk günün akşamında izciler bir eğlence programı düzenlediler. Düzenlenen eğlence programına Ortakaraören Belediye Başkanı H.Hüseyin Cansever, öğretmenler ve izcilerin aileleri katıldı. İzci ateşinin yakılmasının ardından, yakılan ateşin etrafında halka oluşturan izciler İzcilik yemini ettiler.

Alüminyum İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri Çeşitli oyunlar ve skeçler yaparak geceye renk kattı. Çeşitli miziklerin çalındığı gece Anadolu Lisesi öğrencilerinin oynadığı kaşık havası oyunları izleyiciler tarafından büyük alkış alırken İzci ateşinin etrafında toplanan 40 kişilik izci gurubunun izcilik marşını okuması ile birlikte program sona erdi. Geceyi çadırlarında geçiren izcilerin Pazar günü saat 16:00 kamp süresini tamamladıkları belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İzciler kampta

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!