İstanbul’da Yalıhüyüklüler piknik şöleni

featured

İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklüler piknik şöleni düzenlediler…

İstanbul Kadıköy’de dernek binası bulunan Yalıhüyük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği ve 9. sunu düzenledikleri piknik şölenine İstanbul ve çevresinde yaşayan Yalıhüyüklüler ile Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Yiğit de katıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı açık hava piknik şölenine kaynaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik mesajları verildiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre açılış konuşması yapan İstanbul Yalıhüyük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Güzel konuşmasında: “Ne kadar ekmek davası için İstanbul’da bulunuyor olsak da kalbimiz Yalıhüyük için atmaktadır. Bunun için memleketimize ne gerekiyorsa yapmaya hazırız“ dedi. 9.sunu düzenlemiş oldukları bu piknik şölenine katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ettiklerini ifade etti. Gölcükte yapılması planlanan 5.Gölcük Yayla şenliklerine de ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. Şölene katılan Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Yiğit de konu ile ilgili olarak katılmış olduğu şölende Yalıhüyüklü hemşehrilerinin birlik ve beraberliklerini dayanışmalarını gördüğünü, bunun için çok mutlu olduğunu söyledi. Belediye Meclisi’nden alınacak karardan sonra Gölcük’te yapacakları şenliğe bütün hemşehrilerini davet edeceklerini Yalıhüyük’e yakışır bir şenlik yapacakları sözünü verdi.

Yapılan piknik şöleninde çeşitli etkinlikler yapılırken düzenlenen yarışmalar sonucu başarı kazananlara Yalıhüyüklü işadamları tarafından çeşitli hediyeler verilirken, şölen çok güzel bir şekilde son bulduğu kaydedildi.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İstanbul’da Yalıhüyüklüler piknik şöleni

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!