Yalıhüyük’ün eğitimdeki gururları

Yalıhüyük Çok Programlı Lise mezunlarından ÖSS'yi kazanan üç öğrenci ilçenin eğitimde bu yılki gururu oldular…

Image

Yalıhüyük Çok Programlı Lise mezunlarından  ÖSS'yi kazanan öğrenciler Üniversitelerin  açılmasını heyecanla bekliyorlar.

Yalıhüyük İlçesi Arasöğüt Köyü doğumlu Habibe Çiçek, sözelde aldığı 342.296 Türkiye 567. si olmuştu. Aldığı bu puanla Mersin üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümüne girmeye hak kazandı.

Yine Yalıhüyük Çok Programlı Lise mezunlarından Hüseyin Aygün, Gazi Osman Paşa Üniversitesi (Tokat) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanırken, Arife Koçer Selçuk Üniversitesi Beyşehir Meslek Yüksek Okulu İşletme bölümünü kazandı.

Bu dönem Yalıhüyük'te 12 öğrencinin ÖSS sınavına girdiği ve bu öğrencilerden 3 tanesinin Üniversiteye yerleştiği bildirildi.Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yalıhüyük Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç: "Milli Eğitim Camiası olarak İlçemizden 12 sınava giren öğrenciden üç tanesinin üniversiteye yerleşmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Amacımız bu başarıyı daha da yukarılara çıkartarak öğrencilerimizin tamamını Üniversiteye taşımayı hedefliyoruz." dedi.

Koç daha sonra konuşmasına şöyle devam etti: "Yalıhüyük Eğitim Faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşmamızda yardımcı olan Yalıhüyük.com haber portalı ve Seydişehir Gündem haber partalındaki arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ün eğitimdeki gururları

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!