Tebrik ve destek

Yüce Allah’ın sonsuz selamlarıyla Müslüman kardeşlerimi selamlar evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ateşten azad olan mübarek ramazan ayınızı tebrik ederim.

Hz.Peygamber (sav) Efendimiz; Ramazan-ı şerifin fazileti hakkında buyuruyor ki: Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allah (cc), size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır….) buyurmaktadır. Amma bakıyorum şeytanlar yaratılmışların en üstünü olan güzelim Yalıhüyük ilçemizin güzel insanlarını veya YALIHUYUK.COM okuyucularının yakalarını – eteklerini hiç de bırakmamaktadır.

Bendeniz YALIHUYUK.COM’da köşe yazarlığında Rabbimin müsaadesi kadarınca bir şeyler yazmaya devam etmekteyim!..

Yazmış olduğum yazıları kaç kardeşimizin faydalı olması yönünde  okuduğunu gerçekten merak etmekteyim. Çünkü hem dünyamız hemde ahiretimize ışık tutacak olan ayet ve hedislerle gönüllerinize hitap etmekteyim. Fakat birkaç gündür bakıyorum da köşe yazarımız  Sayın Fatih ATALAY bey’in yazdığı (Yalıhüyük’ün dernekleri hayalı) gerçekten çok samimi ve birlik ve beraberliğin yanı sıra İslam’da yardımlaşmayı özellikle sadakayı cariye dediğimiz hayırlar  konusunda yarışmayı onun kadar bende isterim ve gerçek Yalıhüyük’lü ve okuyucularıda en azından bizler kadar istemektedirler kanısındayım.

Gerek yazar arkadaşımız ve gerekse fesatçılar, münafıklar, hacısını da, hocasını da, memurunu da …. Mesaj olarak yazar BİRİ… (bu çirkin mesajıyla kendisinin de dediği gibi ‘bir insanın fikri ne ise zikri de odur.’)  Kelimeleriyle  bizleri de üzmüştür. Sitemizin yetkililerinden yazarımıza destek, ilgili şahıslara da bir kınayıcı yazı yayınlamalarını da görmek isterdim gerçekten. Yazarımıza yöneltilen 4.maddenin içeriğindeki  (B**) kelimesini siteye ve okurlarına yakıştıramadım ve tavsip de edemiyorum.

Ben ve site köşe yazarları arkadaşlarımızın hepsinin gayesi şu sözümde saklıdır: “Bizler Ayrılık değil birlik, Kargaşa değil dirlik, Irkı yet değil kardeş olalım”…

Öyleyse sitedeki yazarlar ve yazıları hakkında  olumlu ve olumsuz eleştiri –mesajları yazarken herkesin bizimle aynı şeyleri paylaşacak diye bir torna fabrikası olamayacağı gibi; Hz.Ömer(ra)’ın şu veciz sözüne dayanarak yazmaları erdemlik olacaktır galiba…Kişinin konuşacağı zaman söyleyeceği sözün  ehemmiyetini sormuşlar  Hz.Ömer (ra)’a, o da  söyleyeceğiniz sözü lokmaya benzetmiş ( DOKUZ ÇİĞNE ONUNCUDA YUT ) buyurmuşlardır. öyleyse eleştirilere- mesajlara çok dikkat etmeliyiz. Çünkü kul hakkına girmektedir. kul hakkının da  ne derece günah olduğu hepimiz ve hepinizce malumdur. Böyle giderse galiba SONLAR yaklaşmaktadır.     
 
Yusuf ÇAKICI – Yalıhüyük / KONYA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Tebrik ve destek

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!