Yalıhüyük’te maket uçak kursu

featured

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi'nde Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi'nce desteklenen Maket Uçak Kursu açıldı…

Çok Programlı Lise Müdürü Soner Yılmaztürk'ün ve okul öğretmeni Beytullah Akçapa'nın önderliğinde 15 öğrenciye verilmek üzere açılan kurs 18 hafta sürecek.

Açılışa katılan Seydişehir THK Şube Başkanı Orhan Doğu, kursiyer öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: "Okul Öğretmeniniz Beytullah beyin Seydişehir’de açmış olduğumuz Maket uçak Yapım Kursu'na katılmış olması ve bu bilgileri siz değerli öğrencilere aktarıyor olmasından oldukça mutlu olduk, gurur duyduk. Bizler de THK olarak açmış olduğunuz bu anlamlı kursun bütün gerekli malzemelerini karşılamak ve gereken desteği vermek için burada bulunuyoruz. Zaten Türk Hava Kurumu'nun amacı zekat toplamak değil. Havacılığı sevdirmektir. Dünya savunma sanayinde havacılığın önemi her geçen gün artmaktadır. THK olarak ayrıca faaliyetlerinden birisi de Türk Hava Yolları'na her yıl 50 pilot yetiştiriyoruz" dedi.

Doğu: "Yalıhüyük gibi küçük bir İlçede böyle böyle anlamlı bir işe kalkışan başta Çok Programlı Lise Müdürü Soner Yılmaztürk'ü ve Olağanüstü gayret gösteren kursiyer öğretmeni Beytullah Akçapa'yı huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu. Kurs bitiminden sonra sertifika vereceklerini belirten THK Seydişehir Şubesi Başkanı Orhan Doğu, sertifika alan öğrencilerinde yaz sezonunda İzmir Efes, Eskişehir, Ankara Etimesgut'ta; Yamaç paraşütü, yelken paraşütü, planör gibi ileri düzeyde eğitim alabileceklerini söyledi.

THK Seydişehir Şube Başkanı Orhan Doğu konuşması sonunda okula bayrak ve Türk Hava Kurumu'na ait flama hediye etti.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te maket uçak kursu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!