Maket uçak çalışmaları devam ediyor

featured

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin katıldığı maket uçak kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi rehberlik öğretmeni Beytullah Akçapa’nın nezaretinde öğrencilerin uygulamalı olarak yaptığı maket uçaklarda son aşamaya geliniyor. On beş öğrencinin katıldığı kurs gelecek hafta sona erecek. Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanı’nda sergiye açılacak maket uçaklar halka tanıtılacak.

Kurs öğretmeni Beytullah Akçapa kurs ile ilgili olarak verdiği bilgilerde: “Öğrencilere açmış olduğumuz 18 saatlik maket uçak kursunun son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizin bu kurs esnasında gösterdikleri performanstan oldukça memnunum. Keyifli bir çalışma yapıyoruz. İki hafta sonrası kurs bitmiş olacak. Kurs bitiminden sonra sergi amcayı planlıyoruz. Ayrıca kursu bitiren öğrencilerimize sertifikalarında verceğiz. Amacımız öğrencilere Türk havacılığını sevdirmektir. Seydişehir THK maket uçak kursu için bizlere malzemeleri sağladılar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum„ dedi.

Kursa katılan öğrencilere geçtiğimiz hafta radyo kontrollü uçak Yalıhüyük Stadyumu’nda öğrencilere uygulamalı olarak tanıtılmıştı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Maket uçak çalışmaları devam ediyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!