Yalıhüyük’te öğrenciler dergi çıkardı

featured

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi Matematik Öğretmeni Beytullah Akçapa önderliğinde öğrenciler dergi çıkardı…

Matematiğin mizahi yönünü ön plana almak suretiyle, öğrencilere matematiği sevdirmek amacıyla çıkartılan dergi oldukça yoğun bir şekilde ilgi gördü.

"Yetenekli X'ler" adlı çıkarılan dergi ile ilgili olarak Matematik öğretmeni Beytullah Akçapa şu bilgileri verdi:"Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi olarak daima zor işlerin başlatıcısı ve başarı timsali olduk. Şu ana kadar yaptığımız sosyal ve kültürel faaliyetler ile adından çok söz edilen kurum olduk.Şimdi de bölgede bir ilki temsil edebilecek yepyeni bir çalışma ile karşınızdayız. Uzun ve zorlu uğraşlar neticesinde sizlere matematik tadında bir dergi sunmanın derin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel Okulumuzun güzel öğrencilerinin gayreti ve Okul müdürümüzün desteği ile uzun ve yorucu bir çalışmanın eseridir. Yetenekli X ler. Dergimizde ,gönüllerde hep sıkıntı zihinlerde bir sorun teşkil eden hep zor ders olan öğrenciler arasında zor ders diye tabir edilen matematiğin güzel yanlarını sizlere sunmaya çalıştık.Değerli okurlarımızın dergimiz hakkında yapacakları yorumlar veya eleştiriler bizim için yol gösterici ve ufuk açıcı olacaktır"dedi.

Akçapa konuşmasının son bölümünde ise derginin çıkmasında maddi ve manevi desteği esirgemeyen öğrencilere Okul Müdürü'ne Belediye Başkanı Hasan Yigit'e Yalıhüyük ve Seydişehir esnafına da buradan teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te öğrenciler dergi çıkardı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!