Öğrencilerimizden Çanakkale Gazetesi

featured

Çanakkale Deniz Savaş'larının 93. yıldönümü Şehitleri Anma ve Zafer Günü dolayısı ile Yalıhüyük Çok programlı lisesi öğrencileri öğretmenleri Çanakkale gazetesi çıkarttı. Yalıhüyük de bir ilk olan Çanakkale gazetesi büyük ilgi görüyor…

   

 

Gazetenin amacının Çanakkale ruhunu yaşatmak olduğunu belirten ÇPL Türkçe Öğretmeni Erkan kaya Gazete ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: ”Bu Ülkeye olan borçlarını kanı ile ödeyen şehitlerimize bizimde borcumuz olduğunu düşünerek bu şekilde bir çalışmayı yapmayı uygun gördük. Destek verildiği zaman Yalıhüyük'teki öğrencilerinde bu ülke için bir şeyler yapabileceğini ispatlamak istedik. Bunun için böyle bir çalışma yaptık. Buradan başta okul müdürümüz Soner Yılmaztürk Hocamız'a emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime desteklerini esirgemeyen Yalıhüyük esnafına ve Seydişehir esnafına teşekkür ediyorum“ dedi.

 

 

 

 

Beş yüz adet basılan Çanakkale Gazetesi ücretsiz olarak Yalıhüyük ve Seydişehir'de dağıtılıyor.Okuyucuların büyük beğenisini ve taktirini topluyor.

 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Öğrencilerimizden Çanakkale Gazetesi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!