İlçe müftüleri Yalıhüyük’te toplandı

featured

Konya Müftüsü Başkanlığı'nda idari ve mesleki konuları görüşmek üzere her ay bir ilçede yapılmakta olan İlçe Müftüleri Toplantısı Yalıhüyük'te düzenlendi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2007 Genelgesi gereği, İl Müftüsü Başkanlığında İdari ve Mesleki konuları görüşmek üzere her ay bir İlçede yapılmakta olan İlçe Müftüleri toplantısının Temmuz ayı toplantısı (12.08.2009) tarihinde İlçe Müftülüğü'nün organizasyonu doğrultusunda sabah saat.10.30’da Belediye toplantı salonunda İl Müftüsü Sayın Şükrü ÖZBUĞDAY’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcılarının yanı sıra tüm İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı anında başta İlçe Müftüsü Mustafa ÖZTÜRK ve büro personeli olmak üzere din görevlileri ile belediye personellerinin özverili hizmetleri toplantıya katılan müftüler tarafından takdirle karşılandı. 

İl müftüsü ve beraberindeki heyet ilçenin çok iyi bir yer olduğu ve özellikle insanlarının kendilerine karşı saygılı ve hoşgörülü davrandıklarını dile getirdiler.

Toplantının sonunda Tınaztepe Dinlenme Tesisleri'nde Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal ÖZMEN tarafından Seydişehir Kaymakamı, Yalıhüyük Kaymakam Vekili Kemal İNAN ve gelen tüm misafirlere, daire amirlerine, büro ve din görevlileri onuruna bir yemek verildi.

Yemekte söz alan İl Müftüsü Sayın Şükrü ÖZBUĞDAY toplantıdan dolayı İlçe Müftüsü Mustafa ÖZTÜRK ile büro personeli ve din görevlilerine, verilen yemek ikramından dolayı Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal ÖZMEN’e yemeğe teşriflerinden dolayı Seydişehir Kaymakamı Yalıhüyük Kaymakam V. Kemal İNAN ile tüm toplantıya katılan İlçe Müftülerine teşekkürlerini dile getirdi.

Özbuğday sonra yaklaşmakta olan onbir ayın sultanı Ramazan içinde tüm insanlığa halkımıza ve özellikle kıymetli haziruna hayırlı olmasını tüm insanlığın ve İslam âleminin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İlçe müftüleri Yalıhüyük’te toplandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!