Hayırlı olsun!

Bizleri yoktan var eden, şekil veren, rızık veren, kimilerini kimilerine takvayla üstün kılan, dilediğini dilediği an alma ve verme gücüne sahip olan Yüce Rabbimin, sonsuz selamlarıyla siz kıymetli site okuyucularını ve ekibimizi selamlarken; ülkemizin, İlçemizin sıkıntı ve kederden uzak, sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin yaşanabilir olmasını için Rabbim (c.c.)’den niyaz ederim.

Bu satırlarla sizleri selamlarken; Yüce dinimiz insanoğluna önemli ahlaki ilkeler koymuş bu ilkelerden birisi de yaratılmışların en güzeli olan insan ve hiç şüphesiz insana olan SEVGİDİR.

Bizim kitabımızda seven sevilir! Sevgi inancımızın temel yasasında. Çünkü insan sevilerek yaratılmış ve sevilsin diye ona hayat ikram edilmiştir.

Sevgi duygusu, insanın hemcinsleriyle arasındaki ilişki ve kaynaşmasının en önemli unsuru ve toplumsal hayatın gelişip güçlenmesinin vazgeçilmez şartıdır. Öyleyse sevgi yumağı olan dostlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek için çok gayretler sarf edilerek hazırlanan yeni sitemizin yayın hayatına emeği geçenleri tebrik eder başarılarımızın devamını dilerim.

Bu vesileyle yeni şekliyle sitemizin sevenlerimize – dostlarımıza tüm  ekibimizle daha içten, daha ilkeli bir yayın hayatımıza devam edeceğimizi dostlarımızı birer alışkanlık haline getireceğimiz olan YALIHUYUK.COM’la  durmak yola devam. Hepimize site tiryakilerine hayırlı olsun nice yıllara inşallah… Derken… 

Çiçek aradım dün, beklersin diye,
Bulamadım taş ve demirden başka
Sevgimin ifadesi bir tek hediye
Yollayamadım ki inan duâdan başka!
   

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Hayırlı olsun!

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!