Bozkır’a İki Cumhuriyet Altını!

Bozkır için çok sevinçli bir anı yaşıyorum ve bu yazıyı yazmaktan o kadar mutluyum ki bunu kelimeler ifade etmekte zorlanıyorum. Bu gün Meram Endüstri Meslek Lisesi salonunda Konya Küçük Kızlar Voleybol İl birinciliği ve Küçük Erkekler final maçları vardı. İki kategoride de finale çıkan Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na moral vermek için saat 11.00 de Meram Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu yıldız futbol takımımla beraber salonda Bozkırlı sporcularımızın yanında olmanın ve neticesinde iki kategoride de şampiyon olmanın keyfini yaşadık.

Değerli meslektaşım Sayın Denizhan Eken’in üç yıldır büyük emekler harcayarak buralara kadar getirdiği öğrencilerinin bundan önce Konya’daki tüm maçlarını izleme fırsatı buldum. İlk maçların ardından organizasyon ekibine, rakip hocalara, hakemlere ve bu organizasyonu takip eden herkese hep şu ifadeyi kullandım bu yıl “Bozkır Merkez Cumhuriyet Çifte Şampiyon” Allah gönlümüzden geçeni de nasip etti ve Bozkır tarihinde bir ilk yaşadık. Her iki takımımız toplam 11 müsabaka oynamasına rağmen rakiplerine hiç set vermeden şampiyon olmaları ayrıca takdire değerdir. Şimdi sizlere bu başarının mimarlarını tanıtmak istiyorum

Şampiyon Kızlarımız: 1 Emine Bayar, 2 Fatma Mert, 3 Fatma Dilek Aslan, 4 Özgü Karaca (Kaptan), 5 Yüksel Şişik, 6 Aslı Yaylalı, 7 Büşra Koçak ve 8 Gönül Agar
Şampiyon Erkeklerimiz: 1 Ahmet Özcan, 2 Avni Yasin Özdemir(Kaptan), 3 Halil Karakuş, 4 Kerim Çalışkan, 5 Mustafa Çelik, 6 Mustafa Çelik, 7Ahmet Can Karadayı ve 8 Mustafa Demirtaş Tüm öğrencilerimizin üstün gayretleriyle yakalanan bu başarı öyle hafife alınacak bir olay değildir. 

Salonda birçok müsabaka izledim. Her müsabaka kulisinde söylediğim gibi burada da belirtmekte yarar görüyorum. “Ben Bozkırlı olmasam da inan Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu desteklerdim” Çünkü diğer takımlara bakıyorum düz oynuyorlar Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun erkek takımına bakıyorum 2 Kaptan Avni Yasin Özdemir 4 Kerim Çalışan, 8 Mustafa Demirtaş ve 6 Mustafa Çelik gibi smaç yapanı yoktu. Kızlarda onlardan faklı değildi. 4 Kaptan Özgü Karaca, 6 Aslı Yaylalı, 2 Fatma Mert ve 8 Gönül Agar gibi güzel servis atanı azdı. Hele hele 7 Büşra Koçak gibi mini minnacık sevimli sempatik olanı da yoktu.

Bu güzelliği Bozkırımıza yaşatan başta Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Mustafa Akkuş Hocama, üç yıldır aralıksız bu çocuklara yoğun mesayi harcayan Beden Eğitimi Öğretmeni değerli dostum Sayın Denizhan Eken’e, tüm öğrencilerimize ve böyle güzel öğrenciler yetiştiren siz değerli hemşerilerime teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunarken takımlarımıza Türkiye Şampiyonası’nda da başarılar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Bozkır’a İki Cumhuriyet Altını!

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!