Yalıhüyük’te 12 Mart etkinlikleri yapıldı

featured

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulunun hazırladığı programda 12Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okul’unda düzenlenen Programa İlçe Garnizon Komutanı Murat Sağıt, Belediye Başkanı Celal Özmen, Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç ve Daire amirleri katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç’un Okul Bahçesindeki Atatürk büstünün önüne çelenk koyması, Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunması ile program başladı.

Programın sunuculuğunu Merkez İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Hulusi Yaşar Korkmaz yaptı. Günün önem ve anlamını anlatan konuşmayı Merkez İlköğrenim Okulu müdür yardımcısı Ebubekir Tenik yaptı. Yine İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ömer Sönmez İstiklal Marşının tarihçesini ve bestelenmesini anlattı.

Öğrencilerin şiir okuması ile devam eden anma programı, daha sonra kürsüye gelen İstiklal marşı okuma yarışmasında birinci olan İlköğretim 6.sınıf öğrencilerinden Serhat Çınar İstiklal Marş’ını ezbere okuması programa katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Programın sonunda Belediye Başkanı Celal Özmen, İstiklal Marşı Okuma yarışmasında birinci olan Serhat Çınar’ı ödüllendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te 12 Mart etkinlikleri yapıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!