Gölcük Yaylası için temizlik kampanyası

featured

 

Gölcük yaylasında yapılan Çevre temizliği bilincini oluşturma kampanyası İlçede destek buldu.

 

Yalıhüyük Belediyesinin organize ettiği, İlçe Kaymakamlığının ve İlçede bulunan Müdürlüklerin destek verdiği İlköğretim Okul öğrencilerinin ve Yalıhüyük halkının katıldığı Gölcük Yaylasını temizlik kampanyası renkli görüntülere sahne oldu.
Belediyenin organizesindeki çevre temizliğini bilinçlendirme amaçlı yapılan kampanyada katılımcılar hem yaylayı temizledi. Hem de piknik ortamında doyasıya eğlendi.
Kampanyaya İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, Seydişehir Türk hava kurumu şubesi başkanı Orhan Doğu’nun yanı sıra İlçede bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri Siyasi parti temsilcileri, birim Müdürlükleri destek verdi.
Yalıhüyük Belediyesi, programa katılanlara ekmek arası döner ikramında bulunurken Seydişehir’den Katılan Türk Hava Kurumu Şubesi başkanın getirdiği Maket uçağın uçurulması öğrencilerin yoğun ilgisini çekti.
Bu kampanyanın yararlı olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül;”    Çevre temizliği bilincinin oluşması açısından oldukça önemli bir kampanya olmuştur”dedi.
Belediye Başkanı Celal Özmen’de Kampanyamız ilgi gördü. Temiz bir Yalıhüyük Temiz bir yayla temiz bir çevre için mücadele ediyoruz. Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Muharrem Eligül’e öğrencilerimize Öğretmenlerimize İlçemizde bulunan tüm Kurum ve kuruluşlara ve Yalıhüyük Halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Gölcük Yaylası için temizlik kampanyası

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!