Belediye yol yapım çalışmalarına hız verdi

featured

 

Yalıhüyük’te çalışmalarına hız verilen Karacakuyu mevkiindeki yol yapım ve genişletme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Yalıhüyük Belediyesi’nin girişimleri ve İl genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay’ın ve  diğer  meclis üyesi  arkadaşlarımızın  önerge vermesi sonucu İl özel idaresi proje kapsamına alınan ve AKP İlçe başkanı Bülent Tekin’in girişimleri neticesinde uygulamaya başlanan yol genişletme ve yapım çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.
Çalışmanın yapıldığı yerde açıklama yapan Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen verdiği bilgilerde ;”Yıllardır bekleyen, birçok Belediye başkanının hayal ettiği Karacakuyu yol yapım ve genişletme çalışmalarını girişimlerimiz sonucu proje kapsamına alarak çalışmalara başladık.
Yatırım kapsamına alınan bin 500 metre uzunluğundaki Karacakuyu yolu tamamlandığında İlçemize giriş yolu olması nedeniyle önem taşıyor. Öte yandan Yine Çiftçimizin en çok kullandığı güzergâh olması ayrıca önem taşımaktadır.
Belediyemizin bu yol yapımı için bir kuruş para harcamamaktadır. Çalışmalar İl Özel idaresince  finans edilmektedir. Buradaki çalışmaların tamamlanması ile Kumbaşı mevkii ile Çiftlik arası yolu yine Çiftlik topraklıktan Çatmakaya’ya kadar olan yolun genişletme ve yol yapım çalışmaları devam edecek”dedi.
Karacakuyu yolu  başta  olmak üzere Kumbaşı Çiftlik yolu ve Çiftlik Çatmakaya  yolu ile birlikte  toplam 7 KM lik yol yapım ve  genişletme  çalışmalarının yapılacağı kaydedildi.
Yol yapım çalışmalarının yapıldığı alanda dua edilerek Yalıhüyük Belediyesince Kurban kesildi. Programda Beledi Meclis üyeleri de hazır bulundu. 
Not:Haberin görüntüleri  videolar bölümündedir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Belediye yol yapım çalışmalarına hız verdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!