Gazilerimizi minnetle andık

featured

19 Eylül Gaziler günü Yalıhüyük’te düzenlenen resmi etkinliklerle anıldı.

Yalıhüyük Hükümet konağı önünde bulanan Atatürk anıtı önüne konulan çelenklerle başlayan program, günün önem ve anlamını anlatan konuşmalarla devam etti.
Törene İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, İlçe Garnizon komutanı Kemal Ülke, Belediye Başkanı Celal Özmen’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.
Törende Askeri erkânın konuşmaları ve bir askerin günün önem ve anlamı ile şiir okumasının ardından kürsüye gelen İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Türk silahlı kuvvetlerinin Güvenliğimizin teminatı olduğunu belirterek;’’Birlik ve beraberliğimizin Millet oluşumuzun garantisi olan Türk silahlı kuvvetleri Ülkemizi kahramanca savunmuştur. Bu kahramanlıklar içerisinde şehit olmuş, Gazi olmuştur. Şehitlerimizi rahmet gazilerimizi minnetle anıyorum.’’dedi.
Hükmet konağı önündeki programın sona ermesinin ardından protokol yaya olarak Yalıhüyük Kabristanında bulunan şehitliği ziyaret etti. Şehit Mehmet Acar’ın mezarına karanfil bırakan İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Garnizon Komutanı Kemal Ülke ve Belediye Başkanı Celal Özmen yine şehit mezarı başında yapılan dualar sonrasında Yalıhüyüklü Gazi Ali Aksoy’un baba evini ziyaret etmesinin ardından program son buldu.


 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Gazilerimizi minnetle andık

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!