Komisyon Yalıhüyük’te yatırımları inceledi

featured

İl  genel meclisi   Basın ve Halkla ilişkiler komisyonu Yalıhüyük’te bir dizi temaslarda bulundu.

2010-2011 yılı İl genel meclisi ve  İl özel idare yatırım kapsamında Yalıhüyük’te  yapılan yatırımları ve  devam eden çalışmaları yerinde  görmek için Yalıhüyük’e  gelen Basın ve Halkla  ilişkiler Komisyonu  Başkanı Mustafa Tuncay, üyeler İsmet Uysal,İsmail Kısa,Ümit Acın Yalıhüyük İlçe  merkezi başta  olmak üzere İlçeye  bağlı  Saray ve Arasöğüt köylerinde incelemelere  bulundu.
Konya İl Genel meclisi Basın ve Halkla ilişkiler heyetine Yalıhüyük İl genel Meclisi üyeleri Niyazi Atalay ve Recep Akyıldız eşlik etti.
Heyet,İl Genel Meclisi Üyeleri Niyazi  Atalay ve  Recep Akyıldız’dan bilgi  aldı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Heyet başkanı Mustafa Tuncay” Basın ve  Halkla  ilişkiler komisyonu  olarak Her ay üç ayrı  ilçemizde çalışma  yapıyoruz. Bu çalışmaların bu  günkü  ayağında Yalıhüyük’e  geldik. Merkez İlköğretim Okulunda  yapılan tadilat çalışmalarını gördük. İlçe sınırlarında  bulunan Çiftlik Çatmakaya  yolu,İlçeye  bağlı Saray Köyü’nde  yapılan içme suyu  deposu,terfi  hattı yine Arasöğüt köyünde  Kanalizasyon hattı ve  kilitli taş çalışmalarını yerinde  görmek açılışlarını yapmak üzere çalışmalarımızı tamamladık.”dedi.
İlçe’de yapılması gereken yatırımlar ve eksik hizmetlerin tamamlanması noktasında bilgi topladıklarını söyleyerek konuşmasını tamamlayan Basın Komisyonu Başkanı Mustafa Tuncay, buradan sonraki durağı olan Ahırlı  İlçesine  gitmek üzere Yalıhüyük’ten ayrıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Komisyon Yalıhüyük’te yatırımları inceledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!