Yalıhüyük’te Öğretmenler günü coşku ile kutlandı

featured

24Kasım Öğretmenler günü Yalıhüyük’te düzenlenen törenlerle kutlandı.

 

Öğretmenler günündeki ilk program Hükümet konağı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç’un çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile Anıt önündeki program sona erdi.
Daha sonra Belediye Düğün Salonunda Merkez İlköğretim İlk Öğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı 24 Kasım Etkinlikleri ile devam etti. Programa İlçe  Kaymakamı  Mahrem Eligül, Belediye  Başkanı Celal Özmen, Garnizon komutanı Kemal Ülke,İlçe  Emniyet amiri İbrahim Arslan,İlçe  Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç,Siyasi  Parti  temsilcileri,Öğretmenler,öğrenciler ve  halk katıldı.
Yine buradaki program da saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile  devam etti.

Günün önem ve anlamını anlatan konuşmaların ardından Kürsüye gelen İlçe  Kaymakamı Muharrem Eligül Öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü  kutlayarak başladığı konuşmasında şöyle  dedi;”Öğretmenlik mesleği kutsal bur meslektir. Öğretmenler sadece öğrenci yetiştirmiyor. Mühendis yetiştiriyor, Doktor Yetiştiriyor, Kaymakam Yetiştiriyor, Başbakan yetiştiriyor. Bu Ülkenin ana çimentosu olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebedi hayata intikal etmiş Tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”dedi.

Aday Öğretmenlerin yemin merasimi Salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.
Merkez İlköğretim Okulunun hazırladığı çeşitli etkinliklere şenlenen programda, Van Erciş’te görevli, depremde göçük altından yaralı kurtulan Yalıhüyük Nüfus Müdürünün de oğlu olan Öğretmen Murat Özdemir’e öğrencilerin çiçek vermesi duygulu onların yaşanmasına neden oldu.
Program Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu oratoryo, skeçlerle devam ederken etkinliğin sonunda Halk oyunları gösterileri ile sona  erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Öğretmenler günü coşku ile kutlandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!