Umut için umutlu bekleyiş sürüyor

featured

Yalıhüyük Mal Müdürlüğünde görev yapan Şevket Uz’un kardeşi ve yengesi silahlı saldırıya uğradı.

 

Silahlı saldırı sonucu Tuğba Uz olay yerinde öldüğü Umut Uz’da yaralı olarak Tokat Devlet hastanesine ağır yaralı olarak kaldırıldığı bildirildi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 8 aylık hamile kadının ölümüyle ilgili 15 yaşındaki yeğeni tutuklandı.
Tokat’ın Erbaa İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü’nde orman muhafaza memuru olarak çalışan Umut Uz (32) ile eşi Tuğba Uz’un (30) yatak odasında uyurken başlarından vurulmuş Tuğba Uz’olay yerinde hayatını kaybetmiş Umut Uz ise ağır yaralı olarak Tokat devlet hastanesine kaldırılmıştı.
 Olayla ilgili gözaltına alınan Tuğba Uz’un yeğeni V.S. (15) öğle saatlerinde adli makamlara sevk edilmişti. Emniyetteki sorgu işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlı geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı Erbaa Adliyesi’nde nöbetçi savcı tarafından alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlı V.S akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tokat’ın Çamlıbel Beldesi’nde bulunan T Tipi Cezaevi’ne gönderildiği belirtiliyor
. Öte yandan, ailenin yanında uzun bir süredir kalan V.S’nin kendisine kötü davranıldığını ileri sürerek cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Bu arada olayın tek tanığı 5 yaşındaki Eylül’ün ise akrabalarına teslim edilirken, karnındaki bebeği ile birlikte başından vurularak ölen 2 çocuk annesi genç kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.
 Olayda ağır olarak yaralanan Umut Uz’un ise tedavisi Tokat Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.
Telefonla aradığımız Kardeş Şevket Uz verdiği bilgilerde;’’Umut Tokat devlet hastanesinde yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Hayati tehlikesi henüz bitmiş değil.’’dedi.
www.Yalıhüyük .com sitesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet Yaralı Umut Uz’a acil şifa kederli ailesine sabırlar dileriz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Umut için umutlu bekleyiş sürüyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!