Kan Donduran Cinayet

featured

Konya’da 5 yıl önce “kayıp” başvurusunda bulunulan kişinin darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin boş araziye atıldığı öne sürüldü.

 

Merkez Selçuklu ilçesinde eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan Kemal A. (29), çalıştığı ayakkabı imalathanesine gitmedi.
Kardeşine ulaşamayan ağabey Ali A. 28 Ekim 2007’de polise “kayıp” başvurusunda bulundu.
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kemal A’nın banka hesaplarında hiçbir hareketliliğin olmadığını tespit etti.
Polis, yaşamsal bir bulguya rastlamayınca genç adamın öldüğü düşüncesiyle çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı.
Yakınlarının ifadesine başvuran cinayet dedektifleri, Kemal A’nın nüfusa kayıtlı olduğu Bozkır ilçesine bağlı Sorgun köyünde çalışma başlattı.
 Polis ekipleri, Kemal A’nın kaybolmadan önce ağabeyi Mehmet A’nın (38) eşi Hacer A. (33) ile ilişkisinin olduğu yönünde dedikodular çıktığını öğrendi.
-Ellerini bağlayıp, ölmesini beklemişler-
Kemal A’nın merkez Meram ilçesinde oturan ağabeyinin evine sık sık gittiği ve Hacer A’nın Isparta’da yaşayan erkek kardeşinin olay tarihinde Konya’ya geldiği bilgisine ulaşan ekipler, çalışmaları söz konusu kişiler üzerinde yoğunlaştırdı.
Isparta’ya giden polis, hakkında bilgi topladığı Mehmet A’nın (35), Kemal A’nın kaybolduğu tarihte Konya’ya geldiğini belirledi.
Ekipler, Kemal A’nın ağabeyi Mehmet A, yengesi Hacer A. ile yengesinin kardeşleri Abdurrahman A, Mehmet A. ve Meryem S’yi gözaltına aldı.
Darp edilen Kemal A’nın, elleri ve ayaklarının bağlandığı, daha sonra ölmesinin beklendiği ileri sürüldü.
Öldüğü anlaşılan Kemal A’nın daha sonra Bozkır ile Ahırlı ilçeleri arasındaki piknik alanına atıldığı ve söz konusu alanda, 2008 yılında insana ait kafatası ve kemiklerin bulunduğu, Ahırlı Jandarma Komutanlığı’nca olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Polisteki  işlemleri tamamlanan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kan Donduran Cinayet

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!