Devletin şefkatli eli meyvesini veriyor

featured

İbrahim Duru kaldığı Gül-i- Rana özel bakım merkezinde hızla sağlığına kavuşuyor.

Yalıhüyük’te Önceleri ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda iken Yalıhüyük Kaymakamlığı, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının üstün gayretleri neticesinde bakım merkezine gönderilen İbrahim durunun sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Vakıf yetkililerince ayda bir yerinde kontrol edilen İbrahim Duru’nun sağlık durumunun iyiye gitmesi yapılan işin ne kadar doğru olduğunu, devletin şefkatli yönünün yararlarını ortaya koydu.
Yetkililerin ziyaret sonrası bakım merkezinden ayrılırken İbrahim Duru’nun el sallayarak uğurlaması i duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
Konu ile İlgili açıklama yapan Yalıhüyük Vakıf müdürü Tahsin Cırık ,’Rutin olarak her ay ziyaret ettiğimiz İbrahim amca’nın durumu bizleri fazlası ile mutlu etti. Onun sağlığına tam olarak kavuşması bizim en önemli beklentimiz. Ziyaretimizde sağlığının oldukça iyileşmekte olduğunu gözlemledik. Kaymakamımızın da üstün destekleri ile İnşallah İbrahim amcayı sağlığına kavuşturacağız. Konya’da faaliyet gösteren Gül-i- Rana bakım merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum. Her ay düzenli olarak ziyaretlerimiz devam edecek.’’diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Devletin şefkatli eli meyvesini veriyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!