İlçe Müftüsüne İftar yemeği vererek veda ettiler

featured

İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk’ün tayini çıkması nedeniyle Mesai arkadaşları iftar yemeği düzenledi.

Yalıhüyük İlhan lokantasında düzenlenen veda, iftar yemeğine İlçe  Kaymakamı Onur  Kökçü,Belediye  Başkanı Celal Özmen,Garnizon komutanı Kemal Ülke,İlçe  Emniyet Amiri İbrahim Arslan,Yalıhüyük Kamu kurum , kuruluş temsilcileri , mesai arkadaşları  ve vatandaşlar katıldı.


Onuruna düzenlenen iftar yemeği için teşekkür ederek konuşmasına  başlayan İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk,:’’2007  yılından buyana  İlçede  görev yapmaktayım.Kanunlar çerçevesinde görevimizi layıkıyla yaptığımıza inanıyorum.Küçük bir İlçe  Olmasına rağmen İlçe  Müftülük ve Kuran Kursu binamızı tamamlamak nasip oldu.Mesai arkadaşlarımla iyi bir ortam içerisinde çalıştık.Buradan hepsine teşekkür ediyorum.Bundan sonra Görev yapacağım Konya Karatay şube Müdürlüğünde çalışan bir kardeşinizin olduğunu unutmamanız ve dostluk bağlarının devam etmesini diliyorum.’’dedi.

İlçe Kaymakamı Onur Kökçü’de konuşmasında; Çok değerli dostumuzdan ayrılmak olmasının üzüntüsü içerisindeyim. Konya’dan ayrılmadığı için mutluyum. Sürekli ziyaretine gideceğiz. Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Mesai arkadaşları adına Konuşan Yusuf Çakıcı; Hocam ile beraber 2007 yılından buyana beraber çalışmaktaydık. Kendisiyle uyumlu bir çalışma ortamı yaptık. Kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz.’’dedi.


Konuşmaların ardından Öztürk’e, Mesai arkadaşlarının aldığı hediyeyi İlçe Kaymakamı Onur  Kökçü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İlçe Müftüsüne İftar yemeği vererek veda ettiler

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!