İki köpek 20 yavru meydana getirdi

featured

Konya’ya Bağlı Yalıhüyük İlçesi Eniş dibi mevkiinde bulunan Taş ocağı beton santralleri yanında yaşayan 2  köpek toplam 20 yavru doğurdu.

Beton santralinde çalışan işçiler tarafından ekmek kırıntıları ve kendi paraları ile aldıkları sütle yavru köpekleri beslemeye çalışan işçiler yetkililerden yardım bekliyor.


İki köpeğin birinden 11 diğerinden 9 yavru köpek meydana geldi.İşçiler  tarafından fark edilen yavrular yemekhane artıkları ve kendi paraları ile aldıkları sütle beslemeye çalıştıklarını ifade eden işçilerden Ahmet  Arslan ;’’Şuana kadar imkanlarımız ölçüsünde yavru köpeklere bakmaya çalıştık.Doğum yapan köpeğin birisi öldü.Diğer anne köpek ve geriye  kalan 18 yavru bakıma muhtaç.Arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiği kadar yermek kırıntıları ve aramızda topladığımız  para ile süt  alarak yavru köpekleri beslemeye çalışıyoruz.
Çalıştığımız bölge dağa yakın olması nedeniyle kış aylarında kurtların bu bölgeye inmesi muhtemel. Kışın burada kalırlarsa kurtlar bu yavruları yer.’’dedi.

 

Bir haftadır kendi imkânları ile yavru köpekleri beslemeye çalıştıklarını belirten şantiye işçileri yetkililerden bir an önce yardım etmelerini ve yavru köpekler için barınak bulmalarını istiyor.
18 yavru köpek bakıma muhtaç ile

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir