Yalıhüyüklüler İstanbul’da buluştu

featured

İstanbul Yalıhüyüklüler Derneğinin organize ettiği Kahvaltılı toplantıda İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklüler bir araya geldi.

Hasırlı Osmanlı mutfağında buluşan Yalıhüyüklüler sabah kahvaltısını birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadılar.
Kahvaltılı toplantıya Konsiad Başkanı ve İstanbul Güngören belediye başkan aday adayı Abdullah Başcı’da katıldı.
Aslan Mustafa’nın sunumunu yaptığı Kahvaltılı toplantı 15 dakikalık slayt  ile  başladı.

Açılış konuşmasını İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yaptı.Yılmaz birlik ve  beraberlik mesajları ile  başladığı konuşmasında ;’’Dernek olarak daha  iyi hizmet verebilmek için dernek merkezi şart oldu.Hemşerilerimiz  bu konuda  bugüne  kadar olduğu gibi yine  destek vereceğimden şüphem yok.’’dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının son bölümünde  Kendisinin İstanbul Bağcılar’dan Belediye  Meclisi aday aday olduğunu duyururken ,Kendisi gibi yönetimdeki arkadaşı Rahime  Ceran’ın Bolu’dan Belediye Meclisi üyesi aday adayı olduğunu duyurdu.

Daha  sonra  Dernek yöneticilerin duygu ve  düşüncelerini  anlattığı birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmalar yapıldı.

Toplantıda son konuşmacı ise  Konsiad Başkanı ve İstanbul Güngören belediye başkan aday adayı Abdullah Başcı’da dernekçiliğin önemine  vurgu yaparak bu güzel birlikteliğin gelişerek devam etmesini temenni etti.

Programın son bölümünde ise Dernek Bağış bedellerinin belirlenmesi ve  en büyük desteği sağlayan Harun Karagöz’e  dernek yöneticileri teşekkür ettiler.

İstanbul’da yaşayan Yalıhüyüklüler güzel  bir  Pazar  sabahında birlikte olduklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyüklüler İstanbul’da buluştu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!