ÖLÜMÜNÜN 76. YILINDA BÜYÜK ÖNDERİ SAYGI İLE ANDIK

featured

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ölümünün 76.yıl dönümü münasebetiyle 10 Kasım 2014 Pazartesi saat 09.00’da Yalıhüyük Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde program düzenlendi.

Çelenk sunumlarının ardından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ebediyete intikal saati olan 09.05 ‘te siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu, daha sonra Çelenk Sunma Töreni ile buradaki program sona erdi.

Yalıhüyük Çok Programlı Lisesi tarafından hazırlanan ve Okulun salonunda ‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’’ düzenlendi. Programa İlçemiz Kaymakamı Ali Polat, Garnizon  Komutanı Cumhur Dilli, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Yalıhüyük ÇPL ‘de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan programda Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni Okan Eser günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.Eser Konuşmasında;Atatürk’ün Siyasi ve Askeri üstünlüklerinin yanı sıra her türlü taassuptan uzak akla dayanan bir din anlayışına sahip olduğunu belirterek,Atatürk’ün dini inançları çok yüksek bir aileden olduğu ve Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımın devrin geleneklerine uygun bir müslümanın çocuğu gibi yetiştirildiğinin vurgusu yapıldı.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK temalı şiirler öğrenciler tarafından okundu. ’’ATATÜRK’’ konulu slayt sunumunun ardından   Okulun Tarih Öğretmeni Okan Eser’in müziği eşliğinde yine Aynı Okulda Edebiyat Öğretmenliği yapan Gonca Ataş’ın Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği eserler sonrası program sona erdi.kasimon (4)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ÖLÜMÜNÜN 76. YILINDA BÜYÜK ÖNDERİ SAYGI İLE ANDIK

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!