ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

yalıhüyükkariyer  (1)

Yalıhüyük Ortaokulu ve Anadolu Çok Programlı Lisesinin kariyer meslek tanıtım günü programı çerçevesinde öğrenciler Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat’ı Makamında ziyaret etti.

Proje amacının, Öğrencilerin meslekler hakkındaki bilgisini artırmak, değişik meslekleri tanımalarına imkân vermek, Mesleğin tüm özelliklerinin, o meslekle çalışanlar tarafından anlatılması ile öğrencilerin mesleği tüm ayrıntıları ile tanımalarını sağlamayı hedefliyor.

Yalıhüyük Ortaokulu müdürlüğünün yaptığı proje kapsamında öğrencilere destek veren, Kaymakam Polat Okula giderek öğrencilere kariyer ve meslek edinme konusunda bilgi verdi.

Meslek alanlarını yerinde görmek daha fazla bilgi toplamak için Yalıhüyük kaymakamlığına gelen öğrencileri Makamında kabul eden Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat Öğrencilerle sohbet ederek; ‘’Başarılı olmak istiyorsanız planlı programlı çalışmalısınız. Yalıhüyük’te Öğrenci sayımızın az oluşu aslında size büyük avantaj sağlıyor. Ortaokul sonrası iyi bir lisede öğrenim görmek, Liseden sonra iyi bir Üniversiteye yerleşmek ve meslek sahibi olmak için çok çalışmalısınız.’’şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere, Kaymakamlığı her zaman ziyaret edebileceklerini ifade eden Kaymakam Polat, ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getirerek, Her öğrenciye ayrı ayrı kitap hediye etti.

Daha sonra proje kapsamında diğer meslek guruplarını öğrenmeleri için Seydişehir Garnizon Komutanı Jan.Yüzbaşı Mehmet Oyanık Yalıhüyük Ortaokulu 8. Sınıf öğrenicilerine Kariyer ve meslek seçme konusunda bilgi verdi.

Yalıhüyük Ortaokul Müdürü Orhan Balaban Projenin diğer meslek guruplarını da kapsadığını belirterek Hakim, Savcı ve diğer meslek gurupları ile ilgili eğitim ve kariyer bilgilerinin verileceğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!