CHP ADAY ADAYI FİLORİNALI’DAN TEŞEKKÜR

featured

DSCF8359
Aday Adayı CHP ilçe teşkilatı ziyaretinde ön seçimin demokrasiyi güçlendirmenin bir yöntemi olduğunu belirtti.Konya’da CHP’nin ön seçime girmesinde Seydişehir CHP örgütünün ve sayın başkanı Yunus Uysal’ın büyük katkısı olduğunu söyleyerek kendisine teşekkür etti.
İlçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada Gülsüm Filorinalı’dan :”Konya milletvekili aday adayı aynı zaman CHP yüksek disiplin kurulu üyesiyim. Partimizin milletvekili seçiminde uygulayacağı aday tespitine yöntemine uygun olarak partimizin meclisimizce Konya’da koşulsuz, kontenjansız ön seçim kararı alınmıştır.Ön seçim tabi ki parti içi demokrasiyi güçlendiren bir yöntemdir.Bu açıdan hepimiz çok mutluyuz.
Ön seçim kararının alınmasında destek olan il yönetimi, il başkanı olmak üzere başta Seydişehir ilçe başkanımız sayın Yunus Uysal, Seydişehir ilçe örgütü ile birlikte Konya’nın diğer ilçe örgütlerinin destek ve mücadelesi asla yabana atılamaz. Kendilerine bu açıdan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Mücadelemiz zaferle sonuçlandı diyelim.Ön seçim kararını aldık partimizde bir bayram havası var.Ön seçim tabi ki partiye büyük bir hareketlilik ve dinamizm getirmiştir.Bunun da çok güzel sonuçları olacaktır.Ön seçim sonucu belirlenen adaylar listesi tartışmasız herkes tarafından belirlenecek ve biz böylece tüm enerjimizi genel seçimlere aktaracaz.Bu da partimize oy artışı ve genel başarı olarak geri gelecektir.”
Kısaca kendimden bahsedecek olursam: Siyasete 1990 yılında İstanbul SDHP gençlik kollarında başladım.1990 yılında Ereğli genlik kollarına üye oldum.Partimin çeşitli kademelerinde görev yaptım.Kadın kolları da başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrat halkçı partisinin birleşmesinden sonra da CHP üyeliğim başladı.İl delegesi, mahalle delegesi ve 2012 yılından itibaren halen Konya kurultay delegesi aynı zaman da 18. Olağanüstü kurultayımızda çarşaf listeyle yapılan seçimler sonucun da partimizin yüksek disiplin kurulu üyeliğine seçildim ve hala bu görevde genel merkezde devam etmekteyim.Kısaca söylemek gerekirse: “BİR AVUÇ TOPRAK BİRAZ DA SUYUM BEN, NEYİMLE ÖVÜNEYİM İŞTE BUYUM BEN..” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
CHP ADAY ADAYI FİLORİNALI’DAN TEŞEKKÜR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!