TEKİŞ: “KONYA’NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIM”

featured

IMG_5291
CHP Konya Milletvekili aday adaylarından Ziraat Mühendisi Ali Tekiş Seçim Çalışmaları için Seydişehir’e gelerek CHP İlçe örgütünü ziyaret etti.
Geçtiğimiz dönem de Milletvekili adayı olan Ali Tekiş on yılı aşkındır Partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirtti.Tekiş kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi,’’On yıldır partimin çeşitli kademelerinde görev aldım. Ziraat Mühendisi olarak Konya’nın birçok bölgesinde çalışmalar yaptım. Şayet görev verilirse Konya’mızın Ankara’daki sesi olacağım. İlçemizin Ankara’daki sesi olacağım. Ali Tekiş Milletvekili olduğu zaman Hiçbir Konyalı,hiçbir Seydişehirli,hiçbir Yalıhüyüklü ve hiçbir hemşerimiz aç gitmeyecek.’’dedi
Tekiş konuşmasının devamında güzel bir seçim atmosferi yakaladıklarını belirterek;’’Konya’dan en az üç Milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum.Üç Milletvekili için bu ön seçim büyük şans oldu bize.Bu önseçim ile birlikte Örgütlerimiz bir bayram havasına büründü.İnşallah güzel tatlı bir yarış içinde Partimiz için hayırlı bir sonuç çıkar.Genç cesur kararlı biri olarak Konya da Konya’nın birleştirici gücü olarak teveccühlerinizi istiyorum.Bu duygularla bütün üyelerimize,Seydişehir Bozkır,Yalıhüyük halkına bölge halkına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
TEKİŞ: “KONYA’NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIM”

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!