MHP ADAY ADAYI MUŞMAL SEÇİM GEZİSiNDE

DSCF8404

MHP Konya Milletvekili aday adayı Vali Muammer Muşmal Seydişehir’e geldi. İlçe  teşkilatında  partililerle beraber oldu.Tarşçı mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Devletin çeşitli kademelerinde görev alan  son olarak da  Merkez valisi olarak görev yapan Muammer  Muşmal, deneyimlerinden siyaset yolu ile Millete hizmet etmek istediğini bu amaçla aday adayı olduğunu belirtti.

1956 Beyşehir  Kurucuova kasabasında doğan Vali Muammer Muşmal Güney doğu da on İlde devlet olmadığını vatandaşın huzuru kalmadığını belirterek;’’ istikrarlı olmak iktidar olmak değil. İstikrar  demek  Vatandaşlarımızın bir  birine  kaynaşması huzur içinde yaşamasıdır. Artık bir değişim zamanı gelmiştir. Buda sandıkta gerçekleşmelidir.’’dedi.

Taraşçı mahallesinde  kalabalık bir  halka  hitap eden Muşmal,Sayın Tansu Çiller  zamanında Kardak adasında krizde savaş aşamasına gelmiştik.Şimdi ise  kaçmayı kahramanlık sayıyorlar.Hem geri  çekiliyorlar  hem de  geri çekildikten sonra Kobaniye  selam gönderiyorlar.Biz  şeffaflıktan yanayız.Dört  bakanının yüce divana  gidip yargılanmasını istiyoruz diyor.Ama  yukarıdan emir  gelince  vazgeçiyor.Hemşerimiz  ama Sayın Başbakan Davutoğlu’nun yerinde olmak istemem.Sönük  bir  başbakan olmaktan sa  istifa ederim daha  iyi.’’şeklinde konuştu.

Ekonominin de iyi olmadığını ve üretime dayalı bir ekonomini gerçekleşmesi gerektiğini belirten Muşmal, ekmeyen dikmeyen üretmeyen bir  toplum haline geldik. Soygunculuk, vurgunculuk, yolsuzluk bu hükümet  zamanında aldı başını gidiyor.Diyarbakır’da Ohal  Valisi iken O bölgede  kaçak elektrik  kullanımı %64 tü. Buda bir milyar dolara tekabül ediyor.

Türkiye’nin kurtulması Teknolojiye yatırımdan geçer.Bir  Cep telefonuna  bir  kamyon buğday vererek dışarıdan alıyoruz.’’şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MHP ADAY ADAYI MUŞMAL SEÇİM GEZİSiNDE

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!