MHP DEN ADAY DAYI OLAN HALİL AYHAN İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

featured

HALİL AYHAN (3)

25. Dönem 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığını açıklayan Halil Ayhan  MHP İlçe teşkilatını ziyaret ediyor..
İnşaat Mühendisi ,İş güvenliği uzmanlığı ve kentsel dönüşüm uzmanı Konya’da Mütahitlik ve Mühendislik hizmetleri verdiğini söyleyen Halil Ayhan; 25. Dönem 7 haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayıyım. Bu seçimdeki aday adayı olmamdaki en büyük sebep AKP nin 2015 seçim beyannamesinde belirttiği şehir hastanesinin yapılamadığı turistlik merkezi yapılamadığı öğrenci kardeşlerim için yurt sorununu çözmediği genel adaletsizliğin hat safhaya ulaştığı adaletin bu dönemde ki olduğu kadar yara almadığı insanların adalete bu kadar güvenin kalmadığı bir ülkede yaşamaktansa sosyal adaletin insan hak ve hürriyetlerinin daha güzel olması için ve insanımıza Konya’mıza özellikle yerel bütçeden Ankara’daki yatırımlardan şehrimize daha iyi hizmet alma açısından aday adayı oldum.
Bu sebeple öncelikle il başkanlığımız ilçelerimiz ve tüm taşradaki ilçe ziyaretlerimizi devam ediyoruz Hemşirelerimizin yerel köy bazında sorunlarını dinleyip adaylık sürecinde ve nasip olursa milletvekili olursam Ankara’da bu sorunların çözülmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu hareketle çıkarken 5 bin şehidimizin mahşerde bize davacı olacağını bilerek bu yola çıktık. Herhangi bir maddi manevi kaygım yok Allahın izniyle rızkın Cenabı Allah kullarını yaratmadan rızkın yarattığını bilerek bu yola çıkıyorum. Kimsenin rızkında herhangi bir engel olmayacağını biliyorum Sadece insanlar bir vesiledir ve bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu herkes bilmesi gerekli.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MHP DEN ADAY DAYI OLAN HALİL AYHAN İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!