MEHMET ALİ ÜNAL DESTEK TURUNDA

featured

DSCF8597

CHP Konya Milletvekili aday adayı Mehmet Ali Ünal İlçe Örgütlerini  ziyaret ederek destek istedi.

CHP ilçe örgütünde kalabalık bir partiliye hitap eden M. Ali Ünal kendisini şöyle tanıttı: ”İnşaat mühendisiyim.1970’de il gençlik kolunda başlayan, 1974’te bölge müdürlüğüne devam eden, il yönetimleri ve talebeliğiyle tekniker talebecilik başkanlığı ve aynı zaman da yüksek okul yönetiminde görev yapmış bulunmaktayım.

Şimdi ülkeme de katkıda bulunmaya çalışıyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki: CHP partisini başarıya ulaştırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olarak hepinizi selamlıyorum.” Dedi.

Birlik içinde, Varlık içinde, Özgür biçimde bağımsız demokrat insanlar olarak yaşamalıyız.CHP’sine düşen kutsal, halkı ile birlikte olmaktır diyen Ünal konuşmasına şöyle devam etti.: ”Seydişehirli hemşerilerim:”Sizleri tanımak ve sizlerle beraber olmak beni onurlandırmış, daha fazla çalışmaya ve daha fazla ülkemin insanlarıyla bir bütün olmaya yöneltmiştir.Sıkıntılı günlerimiz oldu fakat bu sıkıntılı günleri aşacağız ve aşmak zorundayız. Örgütün bütün insanlarını sevgi ve saygı içinde” Yunus gibi doğru, Mevlana gibi hoşgörü, Hacıbektaş’ı veli gibi sevgi içinde sarmalıyız” birlikte olmalıyız. Birliğimizi yok etmemeliyiz. Ben 1970-1980 yıllarında gençlik kolları başkanıydım. Gençlik kollarında başlayan yürümemiz bugüne kadar devam etmiştir. Görev yaptığım bölge müdürlüğü zamanlarında da çok gezdim.Partimin çeşitli kademelerinde görev  aldım.Ben partimi yürütmek için varım, show yapmak için değil.Partimi gönülden, yürekten geleceğe taşımak için varım.Ben ilk genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan ve son genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yola devam etmek istiyorum.Parti içinde sizden yetki istiyorum.Bu yetki sizi yukarıya taşıyan düşünce ve değerlerinizi partimizin bütün çalışma hayatı içinde bulunduğu gibi.29 Mart’ı sizden istiyorum.Örgütün ne yapması gerektiğine inanan ve gerektiğinde sokakta, gerektiğinizde evinizde, gerektiğinde de hükümet karşısında olan bir insanım.Bu ülke bizim.Bu ülkeyi adam gibi yöneteceğiz insanlarımızı huzur, sevgi ve saygı içinde birleştireceğiz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MEHMET ALİ ÜNAL DESTEK TURUNDA

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!