MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİLER

11037481_10203680559363480_6923404233879269952_n

Yaklaşan seçimler öncesi İlçelere ziyaretlerini sürdüren MHP Konya Milletvekili aday adayı Hakkı Ünler ve Bulduk Özdemir bu günkü durağı olan Yalıhüyük’e gelerek vatandaşla buluştu.

Cumhuriyet meydanı önünde İlçe Başkanı Hasan Akyıldız ve partililer tarafından karşılan MHP nin iki önemli adayı Hakkı Ünler ve Bulduk Özdemir kendilerini tanıtarak Yalıhüyük’ten destek beklediklerini ifade ettiler.

Bir süre kıraathane önünde vatandaşlarla sohbet eden adaylardan Bulduk Özdemir; Yalıhüyük’te vatandaşlarımız çok dertli. İşsizlik, yokluk ve nüfuz ticaretinden şikâyetliler. İnşallah MHP iktidarı ile vatandaşımızın yüzü tekrar gülecek.’’dedi.

Yalıhüyük’e gelen diğer aday Hakkı Ünler ise konuşmasında;’’ Ülkücülerden bu seçimlerde başarılı olmak için birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak başarılı olunması gerektiğini söyleyen Ünler:” Ülkenin kritik bir dönemden geçtiğini çözüm süreci diye bir şey ortaya atıldığını önce federasyon sonra konfederasyon derken küçük bir Türk devleti oluşturmaya çalışılıyor.” dedi.“Camiamızın ve teşkilatlarımızın ısrarı ile ülkücü kardeşlerimizi birleştirmek, birlik beraberliğimizin tesisi için aday adayı oldum diyen Ünler bir gönül ve sevgi bağı oluşturmak biz MHP’lilerin en başta gelen sorumluluğudur. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyet tarihinde en kritik dönemlerinden birini yaşıyor. Yıllarca biz Irak’ın kuzeyinde bir Kürt devleti kurulmasına müsaade etmeyiz diye haykırdık. Şimdi ne oldu? Çözüm süreci diye bir şey atıldı. Bir öncekinin söylediğini diğeri inkar ediyor.İnsan böyle bir tezada düşebilir mi? Şimdi ise bölünmüş küçük bir Türk milletinin senaryosu sergileniyor.Irak bölündü paramparça edildi.Cayır cayır Suriye yanıyor.Irak ve Suriye’de ki Türkmen kardeşlerimize bir şey yapılmıyor. Gelinmek istenen nokta büyük bir Kürdistan idealidir.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI YALIHÜYÜK’TEN DESTEK İSTEDİLER

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!