MİLLETVEKİLİ ADAYI ETYEMEZ YALIHÜYÜK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

etyemez (1)

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez, Ömer Faruk Kanık Yalıhüyük Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkan vekili Hasan Çetin ve İlçe Parti yöneticileri tarafından karşılanan AK Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez ve beraberindeki heyet Başkanlık makamında bir süre sohbet etti.etyemez (2)

Belediye Başkan vekili Hasan Çetin, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde güzel bir seçim çalışması yürüterek, yüksek bir oy potansiyeli ile iktidarımızın varlığı, milletimize hizmet etme yolundaki gayret ve çabaların süreceği inancındayım. Başta memleketimizin birliği, beraberliği ve geleceği için hep birlikte omuz omuza ve kol kola bir çalışma ortaya koyacağız. Sayın vekilimiz Halil Etyemez Bakan Yardımcısı iken’de başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Bundan sonra da bu hizmetlerin daha hızlı akışını sağlayacağına inanıyorum. Ben ziyaretlerinden dolayı milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez ise “İnşallah birlikte hizmet etme fırsatı nasip olur. Hem Belediyenin hem siyasi iradenin hem de mülki amirliğin birlikteliği ile şehrin kalkınması, gelişmesi ve hizmet etme arzusu daha fazla kendisini hissettiriyor. Başbakanımızın hemşerileri olarak bu ilk seçiminde güçlü bir destek vermek hedefi içerisinde olmalıyız. Millete hizmeti esas alacağız. Milletimize, hemşerilerimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
MİLLETVEKİLİ ADAYI ETYEMEZ YALIHÜYÜK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!