SUĞLA GÖLÜNE UÇTU

featured

arackanala uctu (7)

Yalıhüyük Suğla kapalı havzası setinde seyir halinde gitmekte olan 37 EP 111 plakalı , Ali Çopkır (37) idaresinde araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Suğla gölüne uçtu.

Akşam saat 20 00 sularında meydana gelen kazada sürücü Ali Çopkır (37) araçın ön camının kırılması sonucu kendi imkanları ile yaralı kurtulduğu belirtildi.

Yaralı halde Karaya çıkan Çopkır Yalıhüyük İlçe Jandarma ve sağlık birimlerinden yardım istedi.Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri tarafından Bozkır devlet Hastanesine kaldırıldı.Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Bey hekim Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Çopkır sağlık durumunun iyi olduğu Tedbir amaçlı Hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Gece şartları nedeniyle sulara gömülen aracın İçerisinde başka kimsenin olmadığının anlaşılması üzerine arama çalışmalarına ara verildi.

Havanın aydınlanması ile, Jandarma, Yalıhüyük Belediyesi kurtarma ekipleri ve Konya Afat ekibinin birlikte çalışması sonucu Suğla gölüne gömülen araç üç saatlik bir çalışma sonucu çıkartıldı. Araç kurtarma çalışmalarını Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer olay yerinde takip etti. Kazada araç içinde sürücü Ali Çopkır’ın yalnız olduğu ve herhangi bir can kaybının olmaması tek teselli kaynağı oldu.Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
SUĞLA GÖLÜNE UÇTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!