UĞUR IŞILAK VE SÜLEYMAN SOYLU MİTİNG YAPTI

featured

DSCF9927

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekili adayı ve ses sanatçısı Uğur Işılak, Seyit Harun bulvarında ki mitingde Seydişehirlilerle buluştu.

Mitinge katılanlar önce Uğur Işılak’ın konseriyle coştu. Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Soylu halka hitap etti.
Miting alanında gençlerin ve bayanların fazla oluşu dikkat çekti. Mitingin sonunu  yağmur altında tamamlayan Soylu, Ak Parti döneminde çok işler yapıldığını onun için Ak Partiyi hazmedemediklerini belirterek; ”2015-2019 arası Seydişehir,  emeklimize, asgari ücretlimize, esnafımıza ve insanımıza 4 yıl boyunca emeklinin, asgari ücretlinin, esnafımızın yılı olacak.”dedi.
Biz sizlere iktidar, onlar ise koalisyon öneriyorlar diyen Soylu halka tek başına iktidara var mısınız diye seslendi.
Mitinge Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ak Parti Konya Milletvekili adaylarının büyük bir bölümü katıldı.
Türkiye’de birliğin, beraberliğin, kardeşliğin teminatı Ak Partidir diyen Genel Başkan Yardımcısı Soylu halka şöyle hitap etti; ” Çok çalışalım kardeşlerim. Hanımefendiler, beyefendiler çok çalışalım. Bakın yeniden bir tezgah ayarlamaya çalışıyorlar. O tezgaha gelmeyelim. Sandıklara sahip çıkalım. Biz sizlere iktidarlık öneriyoruz. Onlar ise koalisyon öneriyorlar. Hangi koalisyonu. Türkiye’nin gecelik yüzde sekizlik bir faizlerle  karşı karşıya kaldığı bir koalisyon mu? Bankalarda emekli kuyruklarının koalisyonu mu? Hastanede insanlarımızın ilaç yazdırırken kalp krizinden öldükleri koalisyon mu? Bir medya patronunun Başbakanı tehdit ettiği, bir medya patronunun bakanları bakanlık koltuğundan aldığı, ihaleler ile birlikte bu ülkeyi içinden çıkılamaz bir duruma getirdikleri bir koalisyon istiyorlar. Biz eski Türkiye’yi kabul etmiyoruz. Biz eski Türkiye’yi değil, koalisyonlar Türkiye’sini değil hep birlik olup Türkiye’yi kucaklamak istiyoruz. Var mısınız buna? Herkes duysun sesimizi ve bizden korksunlar. PKK, KCK korksun bizden. Sesimizi paralel yapı duysun korksun. Bağıralım ki sesimizi mazlumlar duysun bizden kuvvet bulsun. Tek başına iktidarlıkla birlikte yeni bir Türkiye’ye var mısınız?”dedi .

U2 DSCF9924 DSCF9927 DSCF9950

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
UĞUR IŞILAK VE SÜLEYMAN SOYLU MİTİNG YAPTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!