YALIHÜYÜK’TE EV MEFRUŞATLARI SERGİSİ AÇILDI

featured

Yalıhüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı Ev Mefruşatları yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Ali Polat, Ahırlı Kaymakamı  Yasin Ortakçı, Garnizon Komutanı Cumhur Dilli, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri yanı sıra Kursiyerler ve  İlçe  Halkı açılışa  yoğun ilgi gösterdi.

Sergi Yalıhüyük Çok Programlı Lisesinde açıldı. Kurs Öğretmeni Selvi Polat ve 13 kursiyer tarafından yapılmış el emeği  göz  nuru işlemelerin sergilendiği, Ev Mefruşatları yıl sonu sergisi Yalıhüyük’te ilgi gördü. Kursta başarılı olan kursiyerlere kurs bitirme belgesini protokol üyeleri verdi.
Serginin açılışında konuşan İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Metli;’’ Yalıhüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak biz üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu eğitim öğretim yılında bugüne kadar müdürlüğümüz bünyesinde 5 Mesleki, 15 Genel, Toplam 20 adet kurs açtık. Mesleki Kurslarımızda 64, Genel Kurslarımızda 283 kursiyerimize hizmet verdik. Ayrıca müdürlük olarak 2 yarışma, 3 seminer, 3 turnuva düzenledik.
Bugüne kadar 1 olan Açık Öğretim Ortaokulu öğrenci sayımızı 6’ya, 3 olan Açık Öğretim Lisesi öğrenci sayımızı 18’e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde kurslara katılabilecek aktif nüfus oldukça sınırlı olsa da biz; Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerini 7’den 70’e kadar Her Yerde, Her Zaman, Herkes için Eğitim parolasıyla hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. ‘’dedi.

Programın açılış kurdelesini Ahırlı Kaymakamı  Yasin Ortakçı İle  birlikte  kesen İlçe Kaymakamı   Ali Polat Ev Mefruşatlarında sergilenen ürünleri tek tek inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE EV MEFRUŞATLARI SERGİSİ AÇILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!