BAŞKAN KOÇER İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

featured

bldbşk

Yalıhüyük Belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘’Teröre lanet Şehide Minnet ‘’yürüyüşünde İlçe halkının tamamının katılması hiçbir taşkınlığın yapılmaması dolayısı  ile  Belediye Başkanı Hasan Koçer teşekkür  mesajı yayınladı.

Başkan Koçer mesajında; ’Terör olaylarının artması ve  buna Necip Türk Milletinin demokratik tepkisi ülkenin her köşesinde olduğu gibi İlçemizde de taşkınlığa yol açmadan ve Yalıhüyük’ün tek yürek olarak Şehidine sahip çıkması ve terörü lanetlemesi ile yapılmıştır. ’dedi.

Koçer  ;’’Belediyemizin tertiplemiş olduğu bu anlamlı ve kutlu yürüyüşe Yalıhüyük Kaymakam vekili Regaip Ahmet  Özyiğit’e, Seydişehir  Belediye Başkanı Mehmet  Tutal’a ,İlçe Garnizon komutanı,Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, İlçe halkımızın,kadınlarımızın,gençlerimizin ihtiyar ve çocuklarımızın top yekün olarak destek vermesi demokratik tepkilerini azami ölçüde göstermesi ,şehitlerimiz için dua etmesi bizlere büyük gurur vesilesi olmuştur.İlçe halkıma bu duyarlılığından dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım. ’diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BAŞKAN KOÇER İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!