ASKER ADAYLARINA YALIHÜYÜK JANDARMA PROGRAM DÜZENLEDİ

featured

askeradaylari (5)

Yalıhüyük Jandarma komutanlığı 95/ 4 devre askere gidecek adaylara ve ailelerine yemek programı düzenledi.

Yalıhüyük İlçe Jandarma’da düzenlenen programa Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat, İl Jandarma Komutanı J.Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Asker adayları, aileleri katıldı.

Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat’da konuşmasında ;’’Askere gidecek gençlerimiz güle güle gitsinler. Sağ salim görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum.’’dedi. Asker ailelerine hitaben konuşmasını sürdüren Kaymakam Polat;’’Gençlerimizi güzel bir şekilde yetiştirmişsiniz. Allah hepinizden razı olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Yemekli Toplantıda konuşan İl Jandarma  Komutanı J.Albay İsmet  Cansaran Asker adayı ailelerine hitaben yaptığı konuşmada; ‘’Bu gençlerimizi sizden emanet aldığımız  gibi sapasağlam,daha sağlıklı daha olgun yetişmiş olarak teslim etmekle  görevlenmiş profesyonel  adamlarız.Bizim en büyük gururumuz aldığımız  evlatları sizlere  sağ salim teslim  etmek atalarımızdan aldığımız  vatan toprağını,Bayrağa rengini veren  şehitlerimizden aldığımız bayrağa karşı nöbeti yapmalarını bekliyoruz.Bütün  derdimiz davamız budur.İnşallah görevini tamamlayan evlatlarınız da sağ salim  gelerek  sizlere  askerlik anılarını anlatacaklardır.Bizlere  bu gururu yaşattığınız  için bizlere yaşattınığınız  için  hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.’’dedi.

Belediye Başkanı  Hasan Koçer’de Jandarma’nın  böyle  bir organizasyon gerçekleştirmesinden dolayı teşekkür ederek,Asker adaylarına sağlıkla gidip dönmeleri temennisinde bulundu.

Asker adayları ile hep birlikte yenen yemeğin ardından yerel sanatçılar Emre Sezer ve Yakup Minaz’ın seslendirdiği bir birinden güzel eserlerin ardından asker adayları oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

Programın sonunda asker ailelerine bölük komutanlığı gezdirildi. Toplu olarak fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ASKER ADAYLARINA YALIHÜYÜK JANDARMA PROGRAM DÜZENLEDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!